Το 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανδραβίδας-Κυλλήνης ανοίγει τις πύλες του Λουκία Βαλάση και DJ Doc στο Κάστρο Χλεμούτσι


Το 13ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανδραβίδας-Κυλλήνης ανοίγει την Τετάρτη τις πύλες του στο Κάστρο Χλεμούτσι, με την εξαιρετική ερμηνεύτρια και δεξιοτέχνη στο σαντούρι, Λουκία Βαλάση, που συνεργάζεται με τον ταλαντούχο dj και παραγωγό, DJ Doc σ΄ενα μοναδικό και πρωτοποριακό πρόγραμμα που συνδυάζει την παραδοσιακή δεξιοτεχνία με την ηλεκτρονική μουσική.
Το project θα περιλαμβάνει προσωπικές δουλειές των καλλιτεχνών καθώς και remix ελληνικών και ξένων κομματιών που θα συνδυάζουν παραδοσιακούς και σύγχρονους ήχους, δημιουργώντας μια μοναδική μουσική εμπειρία της deep house μουσικής.

Η Λουκία Βαλάση
Η Λουκία Βαλάση έχει περιοδεύσει δίπλα σε διακεκριμένους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες σε Ευρώπη και Αμερική και με άλλους σημαντικούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και συνθέτες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ενδεικτικά αναφέρονται ο Γιώργος Νταλάρας, η Γλυκερία,ο Κώστας Μακεδόνας, ο Δημήτρης Μπάσης,η Γιώτα Νέγκα, ο Θάνος Μικρούτσικος,ο Χρήστος Νικολόπουλος,η Πίτσα Παπαδοπούλου,ο Στέλιος Διονυσίου,ο Χρήστος Παπαδόπουλος «Παιδιά από την Πάτρα», ο Γιώργος Σαρρής από τους «ΖΙΓΚ ΖΑΓΚ»,ο Πέτρος Γαϊτανος,ο Πετρολούκας Χαλκιάς, Dilek Koc, ο Χρήστος Τσιαμούλης,ο Λάκης Χαλκιάς κ.α Επίσης με τους ξένους καλλιτέχνες Οzkar Okros (soloist cembalo in Hungary), Marin Οuley (soloist cembalo in Romania), Sevval Sam(Tουρκία),Arsen Petrosyan(Αρμενία), Αlbarosa Di Lieto και Emanuela De Zarlo(Iταλίδες αρπίστριες) κ. α. Έχει συμμετάσχει σε σημαντικές εκδηλώσεις και έχει τιμηθεί από την Ομοσπονδία Θεσσαλών Ευρώπης στην Γερμανία καθώς και από από την Unesco Πειραιώς και Νήσων. Πρόσφατα κυκλοφόρησε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά που υπογράφει η δισκογραφική εταιρεία Heaven και ήδη τα τραγούδια της έχουν αγαπηθεί από το κοινό.

Ο Dj Doc
Ο Dj Doc, ένας από τους πιο ταλαντούχους dj, παραγωγούς, remixers της εποχής μας έχει συνεργαστεί με τα πιο γνωστά clubs σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ και οι εμφανίσεις του στην Ευρώπη έχουν κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις.Ο Dj Doc έχει ηδη μεγάλες επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί από το κοινό. Ανάμεσα σε αυτές, ξεχωρίζουν τα τραγούδια "Στο Παράθυρό Σου" και "Αίνιγμα" με το συγκρότημα Blase, τα οποία έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία και έχουν αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους στη μουσική σκηνή. Με την ικανότητά του να συνδυάζει μοναδικά ήχους και να δημιουργεί αξέχαστες μουσικές εμπειρίες, ο DJ Doc συνεχίζει να καινοτομεί και να εμπνέει προσφέροντας μοναδικές μουσικές στιγμές.
«Αυτή η συνεργασία με τον DJ Gorge Doc είναι μια εκπληκτική ευκαιρία για μένα να εξερευνήσω νέους μουσικούς ορίζοντες και να δημιουργήσω κάτι πραγματικά ξεχωριστό με ένα μουσικό όργανο όπως το σαντούρι(ελληνικό. Είμαι ενθουσιασμένη για το αποτέλεσμα και ανυπομονώ να το μοιραστoύμε με το κοινό», τονίζει σε δήλωσή της η Λουκία Βαλάση».
Από την πλευρά του ο Dj Doc, δηλώνει: «Η συνεργασία με τη Λουκία Βαλάση είναι μια φανταστική ευκαιρία να πειραματιστούμε και να δημιουργήσουμε κάτι καινοτόμο στη deep house μουσική. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για την ενέργεια και τη δημιουργικότητα που φέρνει αυτό το πρότζεκτ. Ανυπομονώ να το ακούσουν όλοι».
Τετάρτη 17/07/2024 - Ώρα έναρξης: 21:30 - Κάστρο Χλεμούτσι
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη