Άκρως εποικοδομητική συνάντηση του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Βασίλη Σπανάκη
Άκρως εποικοδομητική ήταν η συνάντηση του Δημάρχου Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννη Λέντζα με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Βασίλη Σπανάκη. Τα θέματα στην ατζέντα της συζήτησης ήταν αρκετά, με τον κ. Σπανάκη να ανταποκρίνεται θετικά σε όλα.
Αρχικά, ο Υφυπουργός ενημέρωσε πως θα υπάρξει άμεσα νομοθετική ρύθμιση για την τακτοποίηση των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι». Ακολούθως, ο κ. Σπανάκης δεσμεύτηκε προς τον Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης πως από τον Οκτώβριο θα γίνει αναπλήρωση των δύο θέσεων μηχανικών του Δήμου της προκήρυξης του ΑΣΕΠ Κ13.
Σε ότι αφορά το μεγάλο έργο αγροτικής οδοποιίας ύψους 1.900.000 ευρώ για τον Δήμο που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», σύντομα θα έχουμε την απόφαση έγκρισης και θα ξεκινήσουν οι διαγωνιστικές διαδικασίες.
Παράλληλα, όπως αναφέρθηκε στην συνάντηση θα υπάρξουν στο άμεσο μέλλον νέες εντάξεις για χρηματοδοτήσεις προς τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης για αντιπλημμυρικά και άλλα έργα.  
Στο τέλος της συνάντησης, ο Γιάννης Λέντζας προσκάλεσε τον Βασίλη Σπανάκη να επισκεφθεί τον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.
«Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο Υπουργείο Εσωτερικών ο φίλος Βασίλης Σπανάκης έδειξε το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τον Δήμο μας. Είναι φίλος του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και τον ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά μας», τόνισε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας.